vacaturesites, vacatures en vacature
dinsdag 22 mei, 22.296 vacatures 

Logo en merknaam

Afspraken over het gebruik van het logo en de merknaam. U kunt als deelnemer aan het AskJim-netwerk ook voorbeelden gebruiken.

  • Het gebruik van het logo is vrij van rechten. Wij vragen u wel nadrukkelijk om het gebruik van ons logo op uw site of anderszins aan ons te melden. U kunt hiervoor een mailbericht sturen naar AskJim.
  • AskJim behoudt zich het recht voor om bij misbruik van het logo of in geval van toepassing die strijdig is met het belang van AskJim, het gebruiksrecht te weigeren dan wel te herroepen.
  • Met het downloaden van ons logo gaat u akkoord met de Algemene voorwaarden van AskJim voor het leveren van elektronische diensten.
  • Het logo van AskJim staat op zichzelf en kan derhalve niet als 'endorsed' merk worden gebruikt. Derhalve dient het logo in een vrije achtergrond te worden geplaatst met een minimale vrije ruimte van 30 pixels rondom het logo.
  • Het logo kan op geen enkele wijze aangepast of veranderd worden zonder nadrukkelijke toestemming van AskJim. Een verzoek kunt u indienen bij AskJim.

Deelnemer AskJim-netwerk

Is uw vacaturebestand opgenomen in AskJim.nl? Meld het op uw website!
Hieronder treft u een aantal voorbeelden aan van de AskJim vermelding op uw website.

Alle vacatures van
Janssen Bedrijven
vindt u hier

Janssen bedrijven
is aangesloten bij

Janssen bedrijven