vacaturesites, vacatures en vacature
dinsdag 22 mei, 22.296 vacatures 

Factsheet


AskJim.nl brengt op internet vraag en aanbod op de arbeidsmarkt bij elkaar. AskJim is een initiatief van Stichting Jobcode (de beheerder) en Green Pages Online b.v. (de techniek).

Missie

AskJim vormt de schakel tussen werkzoeker en werkgevende bedrijven. AskJim is het belangrijkste advertentiemedium voor vacatures op internet. De website faciliteert de aanbod- en vraagzijde van vacatures en zorgt voor transparantie in de arbeidsmarkt. Het is de ambitie van AskJim om alle belanghebbenden de middelen te bieden waarmee zij hun doelstellingen kunnen bereiken.

Website

De website van AskJim (www.askjim.nl) is voor iedereen gratis toegankelijk. Het zoeken naar vacatures staat er centraal. De belangrijkste pijlers van de website zijn:
  • Vacatureaanbod
    Het zoeken naar een vacature via een uitgebreide zoekmachine met meerdere zoekopties, te weten: zoeken via trefwoorden en functiegroep, bladeren en zoeken naar een plaats binnen een straal. Inmiddels is AskJim ook internationaal operationeel.
  • Gepersonaliseerd vacatureaanbod
    Ontvang met Jobmail wekelijks het nieuwe aanbod vacatures op basis van een persoonlijk profiel.
  • Werkgevers vinden
    Zoek een bedrijf met haar vacatures.

Dagelijks presenteert AskJim.nl vele tienduizenden vacatures en meer dan 30.000 bedrijven. Naast de basispresentatie biedt AskJim extra presentatiemogelijkheden voor bedrijven op de website.

AskJim is een...Meta banenzoekmachine

Internetgebruikers willen graag snel inzicht in het volledige en actuele aanbod van passende vacatures op de Nederlandse arbeidsmarkt. Werkgevers willen graag snel gevonden worden door potentiële kandidaten.
AskJim biedt als onafhankelijk platform de oplossing: Snel, gemakkelijk zoeken naar de meest geschikte vacatures.
AskJim is een gespecialiseerde zoekmachine en geeft gedetailleerd inzicht in de Nederlandse arbeidsmarkt. Met één zoekopdracht worden de toonaangevende vacaturesites van werkgevers en intermediairs geraadpleegd. Alle resultaten tesamen worden in een overzichtslijst gepresenteerd. Hieruit kan met een klik op de functietitel de volledig vacaturetekst worden bekeken.